Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

baggerfuhrer

23. 7. 2011 19:25
:D

Ty voe, ty ses killer. ;-D

0 0
možnosti
P

petr____22

23. 7. 2011 19:14
Kdyz vidim

Kdyz vidim fotku autora, hned je mi jasne jeho oblibena politicka strana, nejoblibenejsi jidlo i nejboblibenejsi piti. Nicmene, jeho vytvory jsou silne na hrane zakona tohoto statu a na strankach idnes by se podobne rasisticke nazory objevovat nemely. A uz vubec ne podobne demagogicke nesmysly, jako ze Hitler byl pravicak (ve skutecnosti ultralevicak) a vynechani nenapadneho faktu ze komuniste maji na svedomi neco pres 200 milionu mrtvych, coz je cca 20x tolik co vsechny fasisticke rezimy sveta.

2 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

23. 7. 2011 19:30
Re: Kdyz vidim

a můžete nám těch 20 miliónů vyjmenovat?

0 0
možnosti
LPX

Levicový populista XIV.

23. 7. 2011 19:13
Jen je zajimave

ze dle statistik v Brne zadny Hlad nezije. Viz treba: http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Hlad/hustota . Priklanim se k nazorum, ze tu iDnes trpi FAKE, ktery ma uz i zaznam na Exotopedii: http://exotopedia.org/wiki/Jaroslav_Hlad . Po teto zemi chodi hodne dusevne zaostalych lidi, ale tohle uz je prilis na to, aby to byla pravda...

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

23. 7. 2011 19:54
Re: Jen je zajimave

ve Šlapanicích nějací jsou .... dva

0 0
možnosti
MP

Vrah

23. 7. 2011 19:04
Kdybych chtěl napsat demagogický žvást vaší úrovně,

napsal bych jako parafrázi vašich slov, že Hitler byl taky levičák jako vy, a to dokonce ten nejsilnější, co může být. Byl totiž ultralevičák a jeho levicové myšlenky přivedly levici k vzestupu vyvražďováním nevinných lidí a zotročování dělníků, jak to levičáci dělají.

Co vy na to?

1 0
možnosti

rezjirrezjir

23. 7. 2011 18:57
Co myslíte pane autore

získal jste svým článkem, respektive svými články více hlasů a srdcí pro levici, nebo pravici? Doufám, že pro vás nebude platit, podej čertovi prst a peklem se tím odmění.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

23. 7. 2011 18:55
Pravicového zločince

si představuju následovně: Muž  kolem pětatřiceti, majitel domku, rád se posadí k hrnku čaje nebo šálku kávy a čte si, má 3, 4 přítele se kterými občas zajde na taroky či tenis. Pracuje jako technik či vývojář.  Jeho bratr je levicový dobrodinec. Bydlí s bratrem. Má rád lidi,  jeho kamarádky a kamarády nespočítáte. Koncert své oblíbené kapely nikdy nevynechá. Dovede se vcítit , je empatický, rád pomáhá potřebným i nepotřebným. Často pozve kamarádku domů k bratrovi, když ji ten její vyhodí protože se v opici vyspala s Frantou. Je tolerantní, chápe když kamarádka poblije celý byt -  absťák když nemáš na dalšího šleha je strašná věc. Pak se dá pochopit i to, že v nestřeženém okamžiku probere kredenc a šlohne pár tisícovek  odložených na benzin a telefony. Bratr  pracuje v Nevládní organizaci pomáhající znevýhodněným skupinám. I znevýhodněné občas přivede a velice odsuzuje pravicového bratra, že mu, sobci, vadí když si někdo potřebný občas něco odnese. Neodstěhuje se ale ani za nic.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

23. 7. 2011 18:58
Re: Pravicového zločince

Kdo by ho, humanistu, totiž živil? kdo by po něm a jeho "kamarádech" uklízel, kdo by jim nedobrovolně platil drogové rauše? A divili byste se moc, kdyby tomu "pravicovému bratrovi" jednou ruplo v bedně a svého levicového, humanistického, milujícího a tolerantního bratra i s jeho "kamarády" zastřelil?

0 0
možnosti
2

20/40

23. 7. 2011 18:55
Troll?

Jestli jo, tak dobrej. Fotka taky.

1 0
možnosti
A

Azgalor

23. 7. 2011 18:48
Práva

Nikdy jsem nebyl pro jakékoli omezování svobody a práv jednotlivce, nicméně mám však obavu, že tohle nás všechny stáhne do pekel. Jak je vůbec možné tohle uveřejnit a aby měl autor volební právo. Představa, že tenhle člověk má možnost ovlivnit dění v zemi, je děsivá.

Mimochodem, důvod proč je tenhle stát tam, kde je:

prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc. "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.

Na to něco bude

2 0
možnosti
PSV

Pavel Skeptik V

23. 7. 2011 18:53
Re: Práva

Tento příspěvek bude brzy smazán...protože je pravdivý! Jako všechny smazané ;-D

0 0
možnosti
MC

greybeard-

23. 7. 2011 18:48
Pane Hlade,

jste opravdu tak hloupý? Vůl je nebezpečný zepředu, kůň zezadu a hlupák ze všech stran.

1 0
možnosti
LD

andu

23. 7. 2011 18:50
Re: Pane Hlade,

Hloupý ne. Je to fake, který zkouší, kam až lze zajít.

1 0
možnosti
PP

Co Cech, to genius!

23. 7. 2011 18:48
Skoda, ze se ten Nor nestavil i u vas doma, pane autore!

Lidsky exkrement jako vy nema pravo na zivot! ;-€ Jak byste se zbavoval tech, kdo dle vas nemaji pravo na existenci? V koncentracich? Jako levicovi diktatori Hitler, Stalin, Gottwald a dneska treba Kim Cong Il? Nastesti vy jste absolutni hlupak, ale prave lidi jako vy voli lidi jako Hitler, takze svym clankem vlastne ospravedlnujete cin toho Nora, ktery byl zrejme frustrovan z jedincu jako vy a politicke reprezentace, ktera takove hlupaky reprezentuje!

1 0
možnosti

rezjirrezjir

23. 7. 2011 18:52
Re: Skoda, ze se ten Nor nestavil i u vas doma, pane autore!

Vy se zřejmě tak často koukáte na pana bloggera, až svou úrovní polemiky jste sklouzl na jeho úroveň.

1 0
možnosti