Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

5. 10. 2011 13:36
přečetl jsem si článek, nechápal jsem

potom pohled na záhlaví autora a jeho e-mailová adresa.

Říkám si, tento blog nemůže být myšlen vážně.

Osoba s inteligenčním kvocientem dosahujícího samostatného uvažování a rozhodování, dobré soudnosti, by snad toto nemohla napsat.

Potom si prohlédnu více článků autora, všechny jsou v nadpisu o jednom. Vyžeňte tu lůzu. Nejspíš všude vyhání zbohatlíky a podnikatele.

On si pán asi neuvědomuje, že kdyby nebylo podnikatelů, tak nebude ani spousty zaměstnanců. Tam ale jeho inteligence nesahá. Školit ho nebudu. On se nenechá. Jen tady napíšu., že já se vyhnat nenechám. Já odejdu sám, když tady budou chtít vládnout takovéto maškary , které budou vzývat ten hnus rudooranžovej. Věřte ale, že nás je tady víc, kteří se vyhnat nenecháme. A nemusíme odejít, můžeme zůstat a nic se nezmění. A v to doufám. Že prostě budou lidi rozumný a už nepustí k válu tu nezodpovědnou rudou partu, co to tady zprznila na desetiletí dopředu.

1 0
možnosti
DP

Daniel P.

5. 10. 2011 13:10
můj názor:

Nechápu, jak může někdo nadávat na ODS a TOP09 a jedním dechem chválit ČSSD. To je naprosto nad moje chápání. To je jako říct "do basy a na šibenici se zlodějema, sláva zlodějům, jen zloději to tady zachrání". Pevně ale doufám, že to je jen kvalitní provokace.

1 0
možnosti
ZM

zmat

5. 10. 2011 12:55
opravdu

ePOCHální

1 0
možnosti
PR

pá_ja

5. 10. 2011 12:40
Nějak

se mi nechce věřit, že je to myšleno vážně nebo jako recese, v obou případech je to na trpký úsměv.

1 0
možnosti
MB

mbem

5. 10. 2011 11:57
Recese

Tenhle blog je nějaká recese, že jo? 8-o

0 0
možnosti

Certifikovaný obyčejný člověk

5. 10. 2011 11:47
Skvělý článek

autor je opravdu elitou mezi světovými blogery. Tolik vtipu, ironie, nadhledu a přitom objektivity a skromnosti v několka málo řádcích. Naprosto geniální. Jen je s podivem, že desetiletý kluk už má takové vousy...

1 0
možnosti
SN

kuča

5. 10. 2011 11:46
Diskutéři........

:-)......proč mu nadáváte? Ti mladí totiž vůbec neví co je skutečný život! Mamá hotel, pravidelné kapesné od rodičů, občas si zahulí, zasouloží, prostě bezstarostný život. Viz propagační klip Issové a Mádla-přemluv bábu - stupidita a kolik lidí na to skočilo. Musím ale dodat, že se potkávám se spoustou mladých lidí, kteří uvažují úplně jinak. (Naštěstí.)

Vy fandové této vlády, kteří tohoto blogera celkem sprostě ometáte, zřejmě patříte k tě vyvoleným s kapitálem uloženým na Kajmanech, a cítíte se prostě býti lepšími lidmi, než ta spodina kolem vás. Blahoslavení.......jak říká bible, Jenže vy asi takhle do království nebeského nedojdete! ;-O

1 0
možnosti
MP

Vrah

5. 10. 2011 15:06
Re: Diskutéři........

„Ti mladí totiž vůbec neví co je skutečný život!…“ ?? Ti mladí? Kdo jsou to? Které „ty mladé“ máte na mysli? A čím si „ti mladí“ zasloužili urážky, kterými je častujete vy? Tím, že kritizovali „génia“? Články, které pan Hlad páchá, jsou hnus, i kdyby je myslel jako mimořádně nevkusnou recesi. Na to, aby se z nich člověku udělalo nevolno, nemusí být obyvatelem mamáhotelu, klip Mádl/Issová může považovat za hloupý, vůbec nemusí fandit této vládě, o kapitálu na Kajmanech ani nemluvě.

Pokud jde o (mravní) spodinu autor nám předvádí ty nejhnusnější lidské vlastnosti – závist a nenávist.

A v blahoslavenstvích se nepíše nic o lidech hloupých nebo zaostalých. Chudý v duchu totiž znamená buď člověka, který se – pod vlivem Ducha sv. rozhodl být chudý, nebo člověka pokorného, který se nevyvyšuje.

1 0
možnosti

Maryša Šárecká

5. 10. 2011 11:36
ano, ano,

v Brně se vždy pěstoval poněkud zemitý humor.

0 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

5. 10. 2011 11:28
?

Váš vzor je pan Matějka?

0 0
možnosti
TJ

vioš

5. 10. 2011 11:15
česká pravice = katastrofa

Čeští pravičáci jsou samostatná rasa, nějaká slepá větev ve výoji lidstva. Netřeba se jimi vážně zabývat. Naopak, je s nimi sranda. Třeba když vám nějaký 19letý  modrý capart, studující na státem placené škole, využívající státem dotovanou MHD a další sociální slevy + sociální systém přídavků, řekne, že levicový stát je špatný a máme mít nízké daně, páč prý těmi vysokými není motivován pracovat a tak studuje za státní. ;-D

4 0
možnosti
V

vskiper

5. 10. 2011 11:22
Re: česká pravice = katastrofa

jasne "slepá větev ve výoji lidstva", dobre bude az budou vsichni jako bloger Hlad

zakladni vzdelani, 7 deti, dlouhodobe nezamestnany (predpokladam) pobirac socialnich davek a rudy bloger

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3880x
Jsem ženatý Brňák, který má nejradši přírodu, práci, rodinu a hlavně nesnáší korupci a manipulaci s lidmi. Korektor mých článků je můj dlouholetý přítel. Teď patřím mezi elitu blogerů českýho internetu

Seznam rubrik