Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radek.stembera@volny.cz

14. 7. 2011 0:40
neabsencní?

co je to proboha neabsencní?

0 0
možnosti
LH

acvil

15. 6. 2011 18:01
...lidé slepí nejsou...odboráři ano(to je ta lepší možnost)

...píšete, že "odbory jednají za zaměstnance" a jsou "zástupci nás poctivých lidí"...jsem zaměstnanec, celkem poctivý a za mě tedy rozhodně nejednají....!!!...Už vůbec nechci být jakkoliv spojován se soudruhem Zavadilem, vedle kterého i ten nejslabší ministr vypadá jako superman s vybraným slovníkem vedle primitivního burana...Rv...jo - jsem jeden z těch, díky kterým bude Brno jakž takž fungovat...R^R^

0 0
možnosti
JV

jafava

15. 6. 2011 9:16
Jste chlap jako hora, dobře živený, tak čeho se bojíte?

Upletl jste si sedm dětí? Tak se holt o ně musíte starat do té doby, než ony se budou schopny postarat samy o sebe a později i o Vás, až už nebudete moci. A nefňukejte, to Vám nesluší!

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

15. 6. 2011 8:08
...

"V této situaci nemůžu být nestranný. Bojím se, co bude s moji rodinou. Mám strach o svoji rodinu! Mám 7 dětí a mám strach, který jsem nikdy neměl. Co když skončím na dně? Co když skončím na pracáku? To je ještě ta lepší možnost! Co když skončím pod mostem? To si lidi neuvědomují? Tak proč by jinak kritizovali odbory?"

 A proč skončíte na dně? Protože pro vás nebude práce? A vy si myslíte že s tím vláda cokoli zmůže udělat? Tak mocná není a už nikdy nebude... alespoň dokud nebudete ochoten brát mzdu jako číňani a indové... protože nestále odchází firmy tam kde prostě mají menší náklady na vlastní provoz. Kdyby neodešli tak za pár let zkrachují... (a to se nikomu nechce).

Vláda s tím nadělá kulové. Je pravda že lidi oblbuje DPHčkem a nějakým II. pilířem důchodů... a především proto že se opravdu bojí přiznat že stejně za pár let nebude mít ani na svou existenci, prakticky totiž nebude mít koho a jak zdanit.

(Viz španělsko).

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

15. 6. 2011 7:43
Píšete, že nesnášíte manipulaci s lidmi.

Proč Vám nevadí manipulace lidmi ze strany odborových předáků? Těm nejde vůbec o nějaké benefity, důchodovou reformu a další kroky vlády. Těm jde jenom o jejich politické koryto, díky kterému se mají šanci dostat do vysoké politiky ako Štěch, Falbr a na obyčejné lidi kašlou.

0 0
možnosti
H

hafusak2

15. 6. 2011 7:59
Re: Píšete, že nesnášíte manipulaci s lidmi.

Tohleto je jenom primitivní pravičácká propaganda, které věří jen ti co mají k snídani otep sena.

0 0
možnosti
MS

mleko strdi

15. 6. 2011 7:03
nějak si sám v blogu

odporujetze - reformy rozhodně nejsou k prohloubení zadlužení a stát tu rozhodně není proto, abyste měl bez starostí postaráno o svých 7 dětí.

0 0
možnosti
H

hafusak2

15. 6. 2011 7:58
Re: nějak si sám v blogu

Jste mimo. Nejde o starání se o děti, ale o zamezení jejich okrádání.

0 0
možnosti

Olinček

15. 6. 2011 6:30
Reformy po česku.

Vemte si třeba Drábkův zhovadilý návrh proti kterému se také musíme ozvat.  Praha - Zásadní novinka pro lidi bez peněz: nejdříve se o vás

budou muset postarat děti, rodiče nebo třeba i bývalý manžel. Teprve pak

vám pomůže stát.  Takže pokud lidé pracují tak platí státu sociální daň a to proto aby byli zajištění v době nezaměstnanosti a tuhle povinnost státu by pan Dráááb chtěl přenést na rodinné příslušniky i když rodinným příslušníkům daň neplatíte, platite ji státu. Tak to pane Dráááb ani náhodou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3880x
Jsem ženatý Brňák, který má nejradši přírodu, práci, rodinu a hlavně nesnáší korupci a manipulaci s lidmi. Korektor mých článků je můj dlouholetý přítel. Teď patřím mezi elitu blogerů českýho internetu

Seznam rubrik