Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

toliko modrý pohůnek

8. 8. 2011 1:53
Jardo Hlade, jistě jsi pobaven úrovní YQ voličů pravice.

A po pravdě řečeno se ti vůbec nedivím. Zde aspon' vidíš Jardo více než jasně, co za verbeš vlastně volí českou pseudopravici. Články piš dál, at' jenom pěkně odkryjí karty a ukážou co jsou tito voliči pravice za yntelygenty.      toliko m.p.;-)    ;-D...R^

2 0
možnosti

Jay6

29. 7. 2011 15:41
Karma

Je to takové pravicové pokrytectví. Když šílený islamistický fanatik spáchá teroristický útok tak se podle zvláště českých pravičáků jedná o muslimské či islámské teroristy a muslimské nebezpečí. Je třeba bojovat proti islámu a vystěhovat muslimy z Evropy. Ale když pravičák spáchá teroristický útok tak vlastně nemá s pravicí nic společného byl to zločin osamělého šílence, který byl vlastně levičák i když o sobě tvrdil, že je pravičák, vyznával pravičáckou ideologii o nebezpečí multikulturalismu, islámu, přistěhovalectví(a všudypřítomného ubíjejícího levičáctví) a čeští pravičáci ho oslavují na svých stránkách. Ovšem psát o pravicovém terorismu najednou není politicky korektní a šílený jednotlivec přece nemůže být házen do jednoho pytle s ostatními pravičáky. Což u muslimů samozřejmě neplatí. Protože tam je to něco úplně jiného. Zkrátka další pravičácký hnus.

0 0
možnosti

Vrah

27. 8. 2011 10:52
Re: Karma

Opožděně reaguji – neřekl bych, že jde o pokrytectví – stačí jednoduchá aritmetika:

— Ne každý terorista je muslim, ale většina teroristů jsou muslimové a své vraždy zaštiťují svojí vírou.

— Kolik pravičáků je teroristy? A kolik z nich svůj terorismus zaštiťuje svou pravicovou orientací?

0 0
možnosti

Madqwert-volič ČSNS

26. 7. 2011 16:20
Karma!

R^;-D

0 0
možnosti

Coolll

26. 7. 2011 14:02
Hlad nám zraje jako víno

Jen ten rozsah by mohl být větší.... Už se těším na další.

0 0
možnosti

Petulinek

25. 7. 2011 13:26
Good joke

Hitler a pravičák, vy máte soudruhu v hlavě pěknej gulash... Nejprve se naučte co je pravice a co je levice, potom pište.

Hitler, Mussolini, Lenin, Trocký, Husák, Brežněv, Castro, Škromach, Filip, Dluhoslav Sobotka, to je všechno levicový odpad...

0 0
možnosti

harmonická perzistence paměti

26. 7. 2011 15:24
Re: Good joke

R^

0 0
možnosti

Politicky korektní lež

24. 7. 2011 17:03
Levice se snaží o to

aby byl třídní boj. Tj. zlikvidujeme ty zlé bohaté. národní socialismus se snaží, aby si bohatí a chudí uvědomili, že potřebují jedni druhé a drželi spolu.

Jinak také jsem slyšela infoemaci, že dotyčný bylsvobodný zednář a to mi k "hnědce" moc nepasuje.

0 0
možnosti

Snowwily

24. 7. 2011 11:38
Hitler byl asi stejně velký pravičák jako Lenin pane Hlade.

Proto také vymyslel politickou teorii nazvanou nacionální SOCIALISMUS ! :-)

0 0
možnosti

PeTaX

24. 7. 2011 10:45
Znáte, pane Hlade, jeden epigram Pepy Fouska?

Blbec nikdy nepochopí,

že je blbcem skutečně.

Pravdu o tom, že je blbcem

blbci říkáš zbytečně.

0 0
možnosti

1absolutus

24. 7. 2011 9:01
Dobře jsi to Jardo vystihl!

Už se těším na další článek.R^

0 0
možnosti

villík

24. 7. 2011 10:08
Že jo? 24.07.... a po ránu taková síla!

;-D

0 0
možnosti

Kolumbo

24. 7. 2011 8:31
These pana Hlada

by zasluhovaly podrobnější zamyšlení. "Je mi zle z celé pravice. Levice se snaží narozdíl od pravice o to, aby

byli bohatí s chudými solidární a pravice to dělá právě naopak. Pravice

chce všechny chudé zotročit a když se jim to nepovede, tak raději

vyzabíjet. Styďte se všichni kdo pravici volí nebo podporuje! Takoví

lidi jsou u mě hajzli a nezaslouží si v dnešní společnosti existovat."Pokud se nejedná o recesi, a tu bych si u levičáka nedovolil předpokládat - má to soudruh nastavené nějak divně. Pravičák je totiž hlavně individualista, ostatní jsou mu jako třída ukradení ať jsou chudí nebo bohatí. Pravičák má pár přátel a pokud se na něho v těžké chvíli vykašlou, ač jim sám pomáhal tak si o nich nebude myslet nic hezkého, určitě však nebude ze svého zklamání vinit "společnost" a dělat si nároky na "solidaritu"  cizích lidí které nezná. Pravičák nemá důvod nenávidět "chudé" ani "bohaté", pokud ho neotravují. These pana Hlada o "pravici, která chce zotročit chudé" jsou stupidní.

0 0
možnosti

Kolumbo

24. 7. 2011 8:40
Re: These pana Hlada

Proč by to dělala? Nebylo by daleko výhodnější zotročit, popřípadě vyzabíjet bohaté? Z toho by měla daleko větší zisk, ne? A solidarita? Ta existuje jen dobrovolná - buď solidární jste nebo ne. Reakcí na nedostatek solidarity může být odmítnutí solidarity vlastní, ne její násilné vymáhání. Jestli vás požádám s pistolí v ruce o peněženku, mohu to nazývat solidaritou z vaší strany, vy tomu ale asi budete říkat jinak. Pravičák nikoho nezotročuje, nanejvýš nabízí. Pokud mne "pravicový" soused požádá, abych mu vykopal stometrovou vodovodní přípojku do hloubky metr dvacet za stravu a Kč 1000.-, pošlu ho slušně někam a tím to skončí. Zotročením by bylo, kdyby mne s dvěma dalšími chlapy popadl a ke kopání násilím přinutil. Tohle ale dělá výhradně "solidární" levičák. Závěrem - kdyby zítra ráno všichni levičáci zmizeli v pekle, pravičáci by si zhluboka oddechli. V opačném případě by levičáci byli v pr..li! Kdo by je živil, kdo by s nima byl "solidární"!

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3880x
Jsem ženatý Brňák, který má nejradši přírodu, práci, rodinu a hlavně nesnáší korupci a manipulaci s lidmi. Korektor mých článků je můj dlouholetý přítel. Teď patřím mezi elitu blogerů českýho internetu

Seznam rubrik